Cu sau fără garanţii, maxim 5 ani la creditele de consum | Help Credit

Aplică și te vom suna rapid!

Aplică aici!

Help Credit

Cu sau fără garanţii, maxim 5 ani la creditele de consum

Noile norme BNR produc o scădere a procesului de creditare cu pâna la 30%. Dezavantajaţi vor fi clientii ce vor accesa credite în euro, sumele obţinute vor fi cu pana la 40% mai mici.

Efectele vor fi observate în piata imobiliară, printr-o direcţionare a unui procent destul de important de clienţi interesaţi în construirea unui imobil, către dezvoltatori.

Impactul puternic va fi observat atât la creditele de consum, cât şi la creditele de nevoi personale cu garanţie, credite ce vor fi acordate pe o perioada maxima de 60 luni. Excepţii avem situaţiile de refinanţare a creditelor contractate anterior implementării regulamentului BNR, situaţii în care putem accesa credite pe o perioadă similară perioadei rămase la creditul în derulare.

Instituţiile financiare sunt obligate să pună la dispoziţia clienţilor, broşuri editate conţinând avertizări cu privire la eventualele riscuri ce pot apărea în timpul perioadei de creditare, riscul valutar, riscul de rată al dobânzii şi recomandări asupra nivelului gradului de îndatorare acceptabil.

 

 

 

Ne poţi contacta telefonic la 0723 523 065