Promotie cu dobanzi mici la creditele de la Banca Transilvania | Help Credit

Aplică și te vom suna rapid!

Aplică aici!

Help Credit

Promotie cu dobanzi mici la creditele de la Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) deruleaza in perioada 10-14 mai o promotie (Good vibes only) cu cele mai mici dobanzi din piata financiara la creditele de nevoi personale, carduri de credit, overdraft si creditele ipotecare.

Astfel, la creditele de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, dobanda promotionala, fixa pe toata perioada de creditare, este 6,9%, cu doua puncte mai mica decat dobanda standard, 8,9%, care este cea mai mica dintre restul imprumuturilor acordate de bancile romanesti, conform topului Bancherul.ro.

In exemplul reprezentativ publicat de Banca Transilvania, pentru un credit de 40.000 de lei pe cinci ani, DAE (Dobanda Anuala Efectiva), indicatorul pentru costul total al imprumutului, inclusiv comisioanele si asigurarea, este 8,4%, iar rata lunara este 790 de lei.

Costul total al creditului este 8.529 de lei, astfel ca valoarea totala de plata, la finalul perioadei de creditare, ajunge la 48.529 de lei.

Conditiile pentru obtinerea acestui credit sunt urmatoarele:
– esti salariat de minim 3 luni
– nu ai restante la credite
– varsta intre 18 si 65 de ani sau 70 de ani pentru pensionari.

La creditele imobiliare-ipotecare, dobanda promotionala este 4,27%, variabila, formata din IRCC si marja fixa de 2,6%, comparativ cu 4,83% (IRCC plus 2,95%), cat de dobanda standard.

In plus, nu trebuie platit nici comisionul pentru analiza dosarului de credit, in valoare de 400 de lei.

In exemplul reprezentativ oferit de Banca Transilvania, in cazul unui credit ipotecar in valoare de 240.000 de lei pe 30 de ani, DAE este 4,44%, rata lunara este 1.183 de lei, costul total al creditului insumeaza 190.398 de lei, astfel ca valoarea totala de plata ajunge la 430.398 de lei.

Pentru obtinerea unui credit ipotecar de la Banca Transilvania, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
– sa fii salariat de minim 3 luni
– sa nu ai restante la credite
– sa ai un avans de minim 15% din valoarea locuintei cumparate
– sa ai varsta intre 18 si 65 de ani sau maxim 70 de ani in cazul pensionarilor

Campania de promovare a Bancii Transilvania include si cardurile de cumparaturi si overdraftul.

Avantajele cardului de credit Star Forte prezentate de Banca Transilvania:

– Poti beneficia de o linie de credit pe 5 ani, a cărei valoare poate ajunge până la 25.000 lei, dar nu mai mult de 5 venituri lunare;
– Perioadă de grație de până la 56 zile pentru plata ratelor sau a obligațiilor de plată;
– Acumulezi bani în puncte STAR în peste 17.000 magazine partenere. Pentru a beneficia de acest avantaj cere să ți se facă plata la un terminal (POS) de la Banca Transilvania;
– Ai până la 18 RATE fără dobânda și fără comisioane la comercianții parteneri. Poți oferi celor dragi acces la contul tău de card, prin emiterea de carduri suplimentare.

In exemplul reprezentativ oferit de banca, la o valoare a creditului pe card de 10.000 de lei, pe 5 ani, DAE este 26,77%, iar costul total al creditului de 12.045 de lei.

DAE a fost calculată în ipoteza în care retragi integral linia de credit de 10.000 lei de la bancomatul Băncii Transilvania sau POS-ul aflat la ghișeul Băncii Transilvania după acordare și ulterior plătești lunar dobânda pentru întreg creditul angajat.

La overdraft (descoperit de card), oferta vine cu o dobanda fixa de 8%, la jumatate fata de cea standard, de 17%, daca nu incasezi venitul la BT, sau 14% daca incasezi salariul pe cardul bancii.

Cu un overdraft BT poti obtine un credit echivalentul a maxim 6 salarii (pensii), de pana la 50.000 de lei, pe cardul de debit.

 

Sursa: Bancherul.ro

 

Ne poţi contacta telefonic la 0723 523 065