Loading...

We are feedback lovers

Află ce spun clienții despre colaborarea cu noi

Am fost sceptica la inceput. Nestiind exact in ce consta ajutorul dat de un broker de credite, recunosc ca am ezitat sa apelez la un astfel de serviciu insa dupa recomandarea unui coleg de la munca, am decis sa programez totusi o intalnire de consultanta la Help Credit cu domnul Dan Anton, in vederea achizitionarii unui apartament prin credit ipotecar. Si bine am facut! Domnul Dan nu m-a ajutat doar sa aleg cea mai convenabila varianta de creditare pentru nevoile mele, ci si-a facut timp ori de cate ori am avut intrebari, nedumeriri, temeri si m-a ghidat pas cu pas pe durata intregului proces de achizitionare a imobilului! De la verificarea actelor, pana la semnarea lor in prezenta notarului, dansul a fost prezent, asigurandu-se ca totul merge ca la carte. Drept pentru care ii multumesc din suflet! O zi buna!

Bună Tiberiu! Vreau să îți mulțumesc, ție și echipei Help Credit, pentru amabilitatea, seriozitatea și disponibilitatea oferite pe toată perioada colaborării.

Recomand cu drag Help Credit, în special pe Georgiana Maga! Cu fiecare ocazie de a apela la banca pentru o refinanțare, împrumut bancar chiar si in momentul cand ne-am hotărât sa ne luam casa, ea a fost prima persoana la care am apelat, stiind ca va face tot posibilul sa ne ajute cu cea mai buna varianta pentru noi. Am recomandat-o prietenilor si rudelor, pe care i-a ajutat in găsirea solutiilor pentru fiecare in parte, se implica si explică totul pe înțelesul tuturor. Este o persoana de nota 20, emapatizeaza cu fiecare persoana, este dechisa, sociabila si MINUNATA. Recomand cu drag Georgiana Maga și echipa Help Credit

Georgiana Maga ne-a ajutat enorm. Este o persoana super empatica si super muncitoare, a reusit sa ne gaseasca cea mai buna solutie pentru un credit ipotecar. Am reusit sa ne mutam la casa noastra intr-un timp foarte scurt cu ajutorul ei si a echipei Help Credit. Vom apela mereu la ea si pentru alte tranzactii si o recomandam cu drag tuturor!

Din punctul meu de vedere am avut o colaborare plină de înțelegere și îndrumări bune pe toată perioada desfășurării contractului bancar. Felicit întreaga echipă HELP CREDIT, dar în special cu mare drag și încredere o recomand pe Georgiana Maga, un om de o deosebită calitate. Totul a fost mult mai ușor datorită sfaturilor și abordărilor ei în problemele mele de ordin bancar. Respect și recomand Georgina Maga – Help Credit specialist!

Vrei să lucrezi cu noi? Hai să stăm de vorbă

mergi la pagina de cariere
Top