Lavinia Busuioc | Help Credit

Aplică și te vom suna rapid!

Aplică aici!

Help Credit

Lavinia Busuioc

In ciuda faptului ca nu sunt chiar fanul creditelor bancare, sunt situatii in care un imprumut bancar poate reprezenta cea mai buna, sau unica varianta, pentru realizarea unui proiect important in vietile noastre.

Insa, atunci cand realizam ca este nevoie de acest credit si ne decidem sa actionam in acest sens, avem nevoie de cineva de incredere, care sa ne scuteasca de drumuri, de timp si energie pierdute la ghiseu, dar mai ales pentru a consulta ofertele bancare de pe piata.
Astfel, broker-ul devine cel mai bun „prieten” pentru perioada in care evaluezi ofertele ce se pliaza pe profilul economic al fiecaruia.
Asa am cunoscut-o si noi pe doamna Flori de la Helpcredit, cea care ne-a fost alaturi pe parcursul mai multor saptamani, timp in care dumneaei a cautat cea mai buna solutie pentru contractarea creditului potrivit pentru mine si sotul meu.
Asadar, la indeplinirea visului nostru, acela de a avea propria locuinta, a contribuit un bun profesionat, un broker care a analizat atent optiunile de finantare ale mai multor banci, iar astazi, eu si familia mea ne bucuram de o casa pentru care rata lunara nu reprezinta un mare sacrifiu.
De departe calitatea serviciilor primite din partea Help Credit este una ireprosabila!

 

Lavinia Busuioc

 

Ne poţi contacta telefonic la 0723 523 065